Colloidaal Zilver / Nano Mineraalwater

Gepubliceerd mei 11, 23
6 min read

Colloidaal Zilverwater

Het Gebruik Van Colloïdaal Zilver In De NatuurgeneeskundeNano Zilver / Colloidaal Zilver

a. overgangsklachten als o. a. opvliegers) Vrolijker, helderder van geest en betere concentratie Positief effect op ogen, oren, smaak en reukorganen Vermindering ouderdomsvlekken Doet poriën krimpen en rimpels verminderen bij verouderde huid ook vermindert het roodheid/irritatie van de huid Positieve verandering van lichaamshouding (men staat rechterop) Liften van oogleden Transformatie van angst- naar liefde Innerlijke ziekte- naar innerlijke geluk ongeluk- naar geluk depressiviteit- naar levensvreugde stress- naar ontspanning negatieve houding- naar positieve houding kwaadaardigheid- naar naastenliefde pijn- naar evenwicht Vraag je niet af waar het middel overal werkzaam op is, het is werkzaam vanaf het begin van het alfabet tot het eind van het alfabet.

Colloïdaal goud, platina, koper, zilver, ijzer, zink, palladium, vanadium, titanium en Indium met magnesium, Iodine en TA-65 ( totaal ongeveer 3500 PPM) is momenteel het krachtigste en geavanceerde product wat verkrijgbaar is - Wat is het effect van zilver op micro-organismen. Het middel is zo krachtig omdat het een interactie aangaat met het goud, platina, zilver en Indium waardoor men een velen malen beter werkend product krijgt wat een nog beter effect heeft op het lichaam en geest van de mens.

De Wetenschap Achter Colloïdaal Zilver: Hoe Werkt Het?

Als u ziek bent dient u altijd een arts te raadplegen. • bevorderen van mentale scherpte • verbeteren van normale cel functie • minder behoefte aan slaap en geeft een lichter en energieker gevoel • sneller herstel bij blessures en herstel in het algemeen Inmiddels hebben wij door middel van een nieuwe bewerkingsmethode een nieuwe formule ontwikkeld en deze gaat een grote stap verder dan het goudwater wat wij produceerden.

Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen - Het Gebruik van Colloïdaal Zilver in de Natuurgeneeskunde. Telefoonnummer: 040-2521107 of mailen naar: .

De Magie Van Colloïdaal Zilver: Van Wondgenezing Tot Virusbestrijding

Colloïdaal Zilver: Mythes, Feiten En ToepassingenColloïdaal Zilver - 1 Liter

Becker, alle drie Amerikanen. Wat is colloïdaal zilver nu eigenlijk? Het is een middel dat wordt verkregen door een elektrische stroom te leiden door een bak met gedestilleerd water met daarin staven zilver. Er ontstaat zo een colloïdale oplossing van zilver in water. Deze oplossing wordt vervolgens verdund (Crystal colloidaal Zilver en Goud). De hoeveelheid CZ in de oplossing varieert per product: een homeopathisch verdunde oplossing is bijvoorbeeld 6 delen zilver op 1 miljoen delen water.De prijzen voor een dergelijk toestel variëren van € 22 tot € 193. CZ kan worden ingenomen, op de huid gesmeerd of via een spray worden toegediend. Het wordt stapsgewijs via het bloed in het lichaam opgenomen. Het is smaak- en reukloos en sommige sites reppen bovendien van kleurloosheid (Colloidaal zilverwater). Zilver, zo zeggen de sites, staat al eeuwen bekend als doder van ziekteverwekkers en remmer van ontstekingen.

Colloïdaal Zilver: Een Oude Traditie In Een Modern Jasje

Opvallend is dat de CZ-maffia als door een adder gebeten reageert. Colloïdaal Zilver: Een Veelzijdig Supplement voor Gezondheid. Sommigen voeren aan dat met de homeopathisch verdunde kwaliteit colloïdaal zilver er geen gevaar is (De gezondheidsvoordelen van colloïdaal goud). Tal van andere media brengen hetzelfde bericht. Op dezelfde dag interviewde RTL4 Rob Koene over dit en enkele andere onzinmiddelen (onder andere ‘een bekertje overgeschoten moedermelk’).

Blootstelling van (jong)volwassen ratten aan zilver nanodeeltjes laat een verslechtering van de functie van het korte- en lange termijn geheugen zien. Zilver nanodeeltjes worden vanwege o. a. hun antibacteriële werking toegepast in diverse producten variërend van schoonmaakmiddelen, speelgoed en textiel tot voedingssupplementen, hoewel het in deze laatste categorie niet is toegestaan.

Colloïdaal Zilverwater / Nano Zilver

De gebruikte doseringen in deze studie zijn laag. In andere rattenstudies bleek 30 mg/kg lichaamsgewicht de laagste dosering te zijn waarbij geen schadelijke effecten op de lever worden gevonden. De belangrijkste resultaten van het onderzoek laten zien dat zowel het korte- als langetermijngeheugen in de dieren blijvend aangetast wordt bij beide doseringen.

De onderzoekers hebben in verschillende hersengebieden gezocht naar de aanwezigheid van zilver en of dit aanwezig was in de vorm van nanodeeltjes. Uit de resultaten blijkt dat bij hogere blootstelling aan zilver nanodeeltjes meer zilver in de hersenen terecht komt. Ondanks de toepassing van de nieuwste detectietechnologie is niet duidelijk of het aanwezige zilver nog in de vorm van (nano)deeltjes is.

Zilverwater

Colloïdaal zilver – dat ook deeltjes op nanometerschaal bevat – mag sinds 2002 niet worden gebruikt in voedingssupplementen of worden toegevoegd als mineraal in voedingsmiddelen. Colloïdaal zilver staat namelijk niet op de lijst met toegestane mineraalverbindingen die in voedingssupplementen mogen worden gebruik (bijlage II van Verordening 2002/46) of als mineraal aan levensmiddelen mogen worden toegevoegd (bijlage II van Verordening 1925/2006).

Toch adviseren sommige websites en winkels nog om zilverwater in te nemen en zijn er mensen die het drinken. Hier is onlangs aandacht aan besteed in een televisie-uitzending van Radar. Colloïdaal Zilver: Een Natuurlijke Remedie voor Weerstand en Vitaliteit. De Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid (EFSA Europese Voedselveiligheidsautoriteit (Europese Voedselveiligheidsautoriteit)) heeft recent op verzoek van de Europese Commissie de veiligheid en biobeschikbaarheid van “zilver hydrosol” voor gebruik in voedingssupplementen opnieuw beoordeeld, en net als in 2008 geconcludeerd dat er onvoldoende data waren om dit te beoordelen: Volgens EFSA is: "Het gebruik van zilver hydrosol in voedingssupplementen verboden, omdat niet met zekerheid gezegd kan worden dat inwendig gebruik veilig is".

De Helende Kracht Van Colloïdaal Zilver: Van Top Tot Teen

Of deze effecten inderdaad in de mens op zullen treden is afhankelijk van de dosering en de daaruit volgende concentratie zilver in de hersenen. De gebruikte dosering in de rattenstudie is lastig te vertalen naar een dosering waarbij effecten kunnen optreden in de mens. Hiervoor ontbreekt informatie over hoe nanozilverdeeltjes zich in een mensenlichaam verspreiden, hoeveel er in de hersenen terecht komt en hoe snel ze worden uitgescheiden.

Het is echter niet bewezen dat dit middel ook echt iets doet. Sterker nog, het is toxisch en kan daardoor schadelijk voor je zijn. Blijkbaar weet de medewerker ook niet dat dit 'antibioticum' sinds 2016 volgens Europese wetgeving al niet meer mag worden verkocht als voedingssupplement of levensmiddel. Waarom is het dan toch nog verkrijgbaar in de winkel en ook online? Colloïdaal zilver mag sinds 2002 niet meer verkocht worden als voedingssupplement of als levensmiddel gebruikt worden.

Colloïdaal Goud En Zilver, Oude Remedies

Colloïdaal Zilver, Goud En PlatinaCrystal Colloidaal Zilver En Goud

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) is in 2016 begonnen met het handhaven van dit verbod. Het mag niet meer voor inwendig gebruik worden geadviseerd en dus is een doseeradvies feitelijk niet van toepassing. Wanneer er wel een doseeradvies op de verpakking staat, is het product een levensmiddel. Echter, wordt het zilverwater niet alleen voor uitwending gebruik toegepast.


zilverwater

'Mijn vrouw gebruikt het en de buren willen het wel eens komen halen voor een slokje of als ze een brandwondje hebben.' Ankie van Leeuwen heeft dagelijks een half jaar zilverwater gedronken. Zij heeft het zilverwater op aanraden van een plaatselijke reformwinkel gebruikt tegen een ontstoken vingernagel, bij haar heeft het niet geholpen.

Navigation

Home

Latest Posts

Het Lekkerste Fruit Op Het Werk Van Nederland

Published Sep 01, 23
6 min read

fruit Op Je Werk Bestel Je Bij Ons

Published Aug 17, 23
10 min read