Nano Zilver Kopen

Gepubliceerd jun. 24, 23
8 min read

Colloïdaal Zilver, Zilverwater, Nano Zilver

Onze fabrikant produceert zijn eigen gedistilleerd water voor het colloïdaal zilver en goud dat eerst door een vitalisatie osmose installatie gaat en vervolgens een distilleer installatie. Daarna wordt het nog twee dagen getachyoniseerd en gevitaliseerd in tachyon generatoren. - 5% toevoegen bij alle drinkwater van dieren: honden, katten, duiven, koeien, paarden, konijnen, kippen, enzoverder- langer houden van snijbloemen- toevoegen bij plantenwater- ontsmetten van keukenaanrecht, badkamer, toilet, ...- zweetvoeten: besproei s'avonds de kousen die je de volgende dag wil gebruiken; s'morgens zijn ze gedroogd en de zilverdeeltjes zijn in het weefsel gedrongen.

(volledig naar beneden door scrollen!) Vorige 1 van 1 De volgende Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6 .

Tetramedic heeft een grote selectie producten die voor ieder wel op een bepaald moment te gebruiken zijn. Maar wat is nu het beste product wat echt niet mag ontbreken in jouw leven? Om hierachter te komen hebben we de 10 beste producten op een rijtje gezet. Door een keuze te maken uit een van deze producten uit de top 10 weet je zeker dat je altijd een goede keus maakt en waar voor je geld krijgt.

Colloïdaal Zilver En Goud

Doordat dit de bestverkochte producten zijn weet je zeker dat je een product koopt dat bij veel mensen in de smaak valt. Erg prettig want een cadeautje kopen kan soms erg lastig zijn. Door een keuze te maken uit een van de producten uit de top 10 van Tetramedic weet je zeker dat je de juiste keuze maakt! Wanneer je een keuze hebt gemaakt wil je natuurlijk je product snel in huis.

Dat is een goede vraag, Top 10 Tetramedic kun je bij de volgende 1 webwinkels vinden.

Colloïdaal Zilver: Van Keukenkastje Tot ApotheekDe Helende Kracht Van Colloïdaal Zilver: Van Top Tot Teen

Nano zink is elementair zink opgelost in het puurste water (De Toekomst van Colloïdaal Zilver: Nieuwe Toepassingen en Onderzoek). Het is 100% opneembaar voor het lichaam en werkt daardoor snel en doeltreffend, zonder hoge doseringen te hoeven gebruiken*. Nano zink is vrij van toegevoegde stoffen.

Vragen Over Colloidaal Zilver Water

Het Effect Van Colloïdaal Zilver Op Infecties En ZiektenColloidaal Goud
Nano Zilver 1000mlColloïdaal Zilver En Goud

Drink jij wel eens colloïdaal zilver en wil je, dat het zilverwater ook daadwerkelijk in je systeem terecht komt? Naar aanleiding van het eerdere artikel dat wij publiceerden over colloïdaal zilver kregen wij een aantal vragen. In dit artikel antwoord op deze vragen over dit natuurlijke geneesmiddel. Per definitie betekent colloïdaal zilver: Zilverdeeltjes zwevend in water, of anders gezegd: Een zilverwater is alleen colloïdaal als er sprake is van zilver atomen, want zilver ionen zweven niet in water maar zijn opgelost in water - Het Productieproces van Colloïdaal Zilver: Hoe Wordt Het Gemaakt?.

Vandaag de dag kan men als consument door de bomen het bos niet meer zien als het gaat over de aankoop van colloïdaal zilverwater. In dit artikel gaan we dan ook wat dieper en ietwat technischer in op de verschillende ‘soorten’ colloïdaal zilverwater. Zilverwater, colloïdaal zilverwater en Nano zilver zijn allemaal termen waarmee eigenlijk wordt bedoeld: Maar hoe weet je of het aangekochte water wel is wat je denkt dat het is, of heeft het helemaal niets met colloïdaal zilver te maken? Vele aanbieders van ‘zilverwater producten’, doen hun uiterste best om hun product onder te brengen in de categorie colloïdaal zilver, maar vaak heeft het in werkelijkheid niets te maken met echt en puur colloïdaal zilver.

Product C: , bevat zilver atomen en een laag gehalte ionen. Product D: , bevat alleen maar zilver atomen. Vaak denkt men dat ionisch zilverwater de zelfde functie heeft als colloïdaal zilver omdat, in de maag het zilver (ionisch zilver of colloïdaal zilver) omgezet zal worden tot zilverchloride. Dit zilverchloride zou dan is ons lichaam weer omgezet worden in ‘vrije’ zilver ionen.

Colloïdaal Zilver: De Rol In Alternatieve En Complementaire

Als ionisch zilver in contact komt met ons maagzuur dan zal het ionisch zilver, direct en geheel worden omgezet in zilverchloride en niet meer kunnen worden omgezet tot ‘vrije’ zilver ionen omdat er in ons lichaam , bevind. Het aanwezige zout in ons lichaam zorgt er dus voor dat het onmogelijk is om onder invloed van ammoniak, het zilverchloride weer om te zetten in zilver ionen! In tegenstelling tot een ionisch zilverwater, is echt colloïdaal zilverwater bestand tegen maagzuur omdat echt colloïdaal zilver alleen maar zilver atomen bevat.

Duo Spray Met Zink En Zilver - Colloïdale Nano MineralenColloïdaal Zilver: Het Natuurlijke Antisepticum Voor Huid En Lichaam

Dat de atomen de atomen blijven onder invloed van het maagzuur is gelukkig en heel simpel met het blote oog te verifiëren middels het Tyndall-effect. Het Tyndall-effect houdt in dat je de colloïdale deeltjes (atomen) kan zien in je zilverwater. We gebruiken het Tyndall-effect om aan te tonen dat er zilver atomen in het water zitten (De Ongelofelijke Voordelen van Colloïdaal Zilver).

Als je de laserstraal in gewoon water schijnt, dan zal je de laserstraal niet waarnemen omdat er geen colloïdale deeltjes (atomen) inzitten om het licht te weerkaatsen. Indien het Tyndall-effect niet meer waarneembaar is, Er is een proef gedaan waarin er kunstmatig maagzuur is gemaakt en vervolgens heeft men dat vermengd met puur colloïdaal zilver, om te zien of het Tyndall-effect nog waarneembaar is.

Colloïdaal Zilver: De Waarheid Over Zilverdeeltjes En Gezondheid

Uit deze proef is gebleken dat het Tyndall-effect nog in volle glorie aanwezig is, en blijft, terwijl het colloïdale zilverwater in contact is geweest met ons zeer sterke maagzuur. De licht weerkaatsing van de laserstraal door de colloïdale deeltjes, is nog net zo intens als bij het begin van de proef en dat betekent dat een puur colloïdaal product (in tegenstelling tot een ionisch product), en/of zilverchloride in de maag (Colloïdaal zilver en goud).

Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!.

In vele farmaceutische en huidverzorgingsproducten als ingrediënt om het langer houdbaar en bacterievrij te maken. De beste waterfilters zijn uit keramisch materiaal waarin zilver vermengd is. Bij behandeling van derde graad brandwonden en open wonden worden altijd zilver gecoate verbanden gebruikt. Collodiaal zilver natuurlijke antibiotica. De uniformen van militairen in de USA zijn binnen bekleedt met zilverweefsel om in extreme omstandigheden langdurig te kunnen gedragen worden.

Colloïdale Supplementen Kopen

Hierdoor maakt het snel verbindingen met andere stoffen zoals chloor en zouten (die een elektron teveel hebben) zodat het niet geschikt is om met andere vloeistoffen te vermengen, het toxisch wordt (zilverchloride, zilveroxyide, zilvernitraat, enz.) en snel zijn effectiviteit verliest in de mond. Omdat atomisch zilver neutraal is en geen lading heeft, zijn deze nadelen er niet en dringt het ook veel dieper in het lichaam door.De deeltjesgrootte en niet de PPM bepaalt voornamelijk de kwaliteit van zowel colloïdaal zilver en goud. Het verhoudt zich tot de derde macht: zo is een deeltje van 50nm (nanometer is een miljoentste van een micrometer) 1000 maal effectiever dan een deeltje van 500nm. De grootte van de deeltjes bepaalt dus in grote mate de effectiviteit door de beschikbare oppervlakte en de doordringbaarheid in de cellen.

Hoe groter het deeltje hoe meer atomen zijn ?samengeklonterd? en hoe kleiner de oppervlakte die in contact kan komen met de bacteriën. De deeltjesgrootte is belangrijker voor atomisch zilver dan voor ionisch zilver omdat voor ionisch zilver het aantal ‘verloren’ elektronen belangrijk is; hoe groter het deeltje, des te minder zuurstofatomen er kunnen gebonden worden.

Colloïdaal Zilver / Nano Mineraalwater

De hoofdreden voor deze verschillende groottes is door het productieproces dat door de vonken deeltjes van de staven eerst laat verdampen en dat dan direct afgekoeld wordt door het water; op het einde van de productie is het water opgewarmd en ontstaan grotere deeltjes. Grotere deeltjes hebben dan weer het voordeel dat deze de maag kunnen passeren omdat een groot deel van de kleinere deeltjes door de maagzuren chemisch gebonden worden (Het Gebruik van Colloïdaal Zilver in de Natuurgeneeskunde).

Bij 70kg is dat 12ml per dag. Dat zijn ca 3 theelepels. Met name waar je het voor -of tegen- wilt gebruiken, is van belang. Twijfel je of je allergisch bent voor zilver? Test dan eerst wat op de rug van je hand. Zie je na een half uur geen reactie, dan kun je er vrij zeker van zijn dat je het gerust kunt gebruiken.

Ionisch zilver dat de meeste andere leveranciers verkopen, wordt geproduceerd met (goedkope) elektrolyse apparatuur dat positieve geladen zilver-ionen maakt (het heeft een elektron verloren). Hierdoor maakt het snel verbindingen met andere stoffen zoals chloor en zouten (die een elektron teveel hebben) zodat het niet geschikt is om met andere vloeistoffen te vermengen, het toxisch wordt (zilverchloride, zilveroxyide, zilvernitraat, enz - colloidaal zilver.) en snel zijn effectiviteit verliest in de mond.

Duo Spray Met Zink En Zilver - Colloïdale Nano Mineralen


zilverwater

Het kan ook zonder problemen met kraanwater gemengd worden, bijvoorbeeld voor dieren drinkbakken. Wij hebben een paar klanten gehad die zelf met een goedkope PPM/TDS meter ons zilver nameten en vaststelden dat dit 'slechts' 2 � 3 PPM was. PPM/TDS meters kunnen ALLEEN ionen meten; het is ons beste bewijs dat wij 'echt' 90% collo�daal zilver (-deeltjes) leveren en geen goedkoop te produceren electrolyze ionisch toxisch product.

Navigation

Home

Latest Posts

Het Lekkerste Fruit Op Het Werk Van Nederland

Published Sep 01, 23
6 min read

fruit Op Je Werk Bestel Je Bij Ons

Published Aug 17, 23
10 min read