Manueel Therapie

Gepubliceerd mrt. 04, 23
4 min read

Fysiotherapie, Manuele Therapie, Cesartherapie

Alpha fysiotherapie is een dynamische, enthousiaste praktijk die zich gespecialiseerd heeft in effectiviteit. Bij Alpha wordt er op een professionele en moderne manier naar bewegingsvraagstukken gekeken, daarmee komen zij sneller tot oplossingen en helpen zij u verder. Of het nu gaat om kwalitatief bewegingsonderzoek, revalidatie, training of een second opinion; hun professionals gaan op gerichte en doortastende wijze te werk..

Je wilt beter bewegen. Bijvoorbeeld omdat je wilt herstellen van een aandoening, of na een operatie, een (sport)blessure, ziekte of een ongeval (fysiotherapeut Zaltbommel). Dat herstel komt je niet zomaar aanwaaien; het kost inspanning en je hebt er doorzettingsvermogen voor nodig. Daarom zijn een goede begeleiding en goed advies belangrijk. Daar zorgen wij voor.

Voordelen Van Preventief Onderhoud Door Middel Van Fysiotherapie.Fysiotherapeut Meteren

We houden van vernieuwing en verandering, op één voorwaarde: het moet leiden tot verbetering van onze behandelingen en therapieën. Als het gaat om nieuwe technieken zijn er veel fabels in de omloop. fysiotherapeut Kesteren. Wij richten ons op de feiten: alleen als wetenschappelijk is vastgesteld dat een nieuwe techniek of methode werkt, gaan we ermee aan de slag.

Advies Over Hoe Je Thuis Oefeningen Kunt Doen Om Je Gezondheid Te Verbeteren Of Blessures Te Voorkomen

Vestigingen en Faciliteiten Alpha Fysiotherapie beschikt over vestigingen in de regio’s Utrecht en Rivierenland. Onze ambitie is om het aantal vestigingen geleidelijk uit te breiden. Als we groeien kunnen we investeren in meer en modernere faciliteiten en behandelmethoden, bijvoorbeeld de nieuwste shockwave- of echoapparatuur. Bovendien kunnen we ons dan inhoudelijk beter en intensiever specialiseren, zodat we voor jou als patiënt de beste zorg en de beste begeleiding kunnen geven, precies gericht op jouw behoefte.

Er vallen 9 locaties onder deze organisatie, waaronder:

Twee keer per jaar gaan de praktijeigenaren met de fysiotherapeuten in gesprek. We geloven dat fysiotherapeuten die blij naar hun werk gaan, ook zorgen voor blijere patiënten. Daarom vinden we het belangrijk om professionele wensen te bespreken en vragen te stellen: Welk onderdeel binnen de Fysiotherapie spreekt je het meest aan? Hoe wil je je verder ontwikkelen binnen de praktijk? Samen stellen we vervolgens een persoonlijk ontwikkelingsplan op.

Ontdek Hoe Fysiotherapie Uw Leven Kan Verbeteren!

Wanneer Moet Je Overwegen Om Naar Een Fysiotherapeut Te Gaan?Fysiotherapie En Oefentherapie

Uitgangspunt is steeds te kijken bij welke doelgroep de passie van de fysiotherapeut ligt. Behandel je het liefste ouderen of werk je graag met sporters of zie je meer uitdaging in het behandelen van kinderen? Voor Alpha Fysiotherapie is bijscholing een belangrijke manier om therapeuten te blijven prikkelen om hun kennis te verbreden of verdiepen.

OefentherapieManueel Therapie - Behandelingen Op Maat Voor Jou

Het discussiëren over deze nieuwe kennis, zoals bijvoorbeeld welke test het beste werkt in een bepaalde behandeling, is voor het hele team leerzaam. Andere therapeuten raken zo ook geïnspireerd en komen weer op nieuwe ideeën. Dat we investeren in de kennis van onze therapeuten wordt zeer gewaardeerd en bovendien creëren ze door het gezamenlijk volgen van een bijscholingscursus een band met elkaar.

Alpha fysiotherapie krijgt in de praktijk veel patiënten die vragen naar een Dry Needling behandeling. Patiënten hebben bijvoorbeeld eerder een goede ervaring gehad en vragen specifiek om een therapeut met een Dry Needling specialisatie. Om deze patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen veel therapeuten bij Alpha in de praktijk zich hier in specialiseren (fysiotherapeut Beesd).

Manuele Therapie: Gericht Op Gewrichten

Nu met de Dry Needlinggroep komen we bijvoorbeeld na een maand bij elkaar om met een ervaren Dry Needler de opgedane kennis nog eens te bespreken, zodat de techniek goed geïmplementeerd wordt in onze praktijk. Zo houdt Alpha de kwaliteit hoog en halen de collega’s het beste in elkaar naar boven - fysiotherapie.

Als een therapeut naar me toekomt en vraagt: “Ik moet nog punten behalen: Weet jij nog een cursus?” Dan stel ik altijd de volgende vragen: “Wat vind je leuk? Waarin zou je je willen verdiepen? Welke patiëntengroep vind je prettig om mee te werken en waar is het meeste vraag naar?” Als je deze overwegingen meeneemt, is het volgen van bijscholing zoveel leuker dan verplicht een cursus te volgen.

Overweeg je bijvoorbeeld om je te richten op Kinderfysiotherapie? Door mee te kijken tijdens de behandelingen van een collega, ontdek je wat het vak inhoudt en kom je erachter of dit de specialisatie is die bij jou past (fysiotherapeut Utrecht). Benieuwd naar de mogelijkheden voor bijscholing? Bekijk alle bijscholingscursussen van Gymna Nederland.

FysiotherapieIn Meteren heeft Alpha fysiotherapie ook een fysiotherapiepraktijk gevestigd. Uiteraard zijn er veel praktijken te vinden in de wijde omgeving, maar mocht u op zoek zijn naar een fysiotherapeut die veel ervaring heeft op het gebied van spier, pees of gewrichts-aandoeningen (een MSK fysio) dan zit u bij Alpha fysiotherapie in Meteren goed - fysiotherapeut Dodewaard.

Zoals echografie. Fysio in Meteren bij Healthclub45 Alpha Fysiotherapie heeft een vestiging voor fysiotherapie binnen Healthclub45 - oefentherapie. Alpha fysiotherapie is een vooruitstrevende fysiotherapie club waarbij we graag met innovatieve therapieën bezig zijn. uiteraard moeten deze wel bewezen effectief zijn. Wij streven naar een zo effectief mogelijke behandeling. Zo zijn wij specialisten in echografie en shockwave en beschikken wij over de modernste apparatuur hierin.

Zeker wanneer dit gerecombineerd wordt met oefentherapie. fysiotherapeut Utrecht Oost.

Navigation

Home

Latest Posts

Het Lekkerste Fruit Op Het Werk Van Nederland

Published Sep 01, 23
6 min read

fruit Op Je Werk Bestel Je Bij Ons

Published Aug 17, 23
10 min read