Handicare Hulpmiddelen Voor Veiligheid In De Badkamer

Gepubliceerd jan. 12, 22
3 min read

In Hoogte Verstelbaar Douchezitje

Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

BadkamerhulpmiddelenHulpmiddelen Voor Ouderen - Hulpmiddel - Morgen In Huis

De mobiele haarwasbak is ideaal voor thuisgebruik, uw haar kan zittend gewassen worden. De kunststof .. (hulpmiddelen badkamer). lees verder

Douchestoelen En Krukjes Hulpmiddelen Kopen?

Wanneer u ouder wordt, merkt u wellicht dat uw persoonlijke verzorging iets meer tijd en moeite kost. Misschien heeft u zelfs een dagelijkse hulp die u komt helpen met de verzorging. Wilt u zich graag zo lang mogelijk zelfstandig kunnen redden, dan kunnen hulpmiddelen voor in de badkamer een uitkomst zijn.

Uw bestelling krijgt u bovendien rechtstreeks aan huis geleverd. U hoeft dus niet eens de stad in om zich uw hulpmiddelen voor in de badkamer aan te schaffen! Douchekrukken en badliften voor een optimale veiligheid in de badkamer Op de afdeling badkamerhulpmiddelen van Wellsana zult u versteld staan van het grote aantal hulpmiddelen dat wij u kunnen aanbieden.

Douchewc Kopen

Kortom, voor alle bezigheden en al het sanitair in de badkamer bieden wij passende hulpmiddelen aan om uw verzorging te vergemakkelijken. Hebt u moeite met (lang) staan? Dan is een douchekrukje een ideaal hulpmiddel om tijdens het douchen te gebruiken. veilige douchestang. U kunt tijdens het douchen rustig zitten en alle tijd nemen.Zo kunt u gaan voor een stevige, losstaande douchekruk die u ook op andere plaatsen in de badkamer kunt gebruiken. De poten van deze douchekrukjes kunt u in de hoogte verstellen, zodat u ze helemaal op uw gewenste lengte en naar uw gebruik kunt aanpassen. Senioren badkamer. Door de antislipvoetjes bent u ervan verzekerd dat de kruk stevig op zijn plaats blijft staan.

Senioren Badkamer In ééN Dag - Veilig Douchen

Ook verkopen wij uitklapbare douchezitjes die u aan de muur kunt bevestigen. Wanneer ze ingeklapt zijn, nemen de zitjes erg weinig ruimte in beslag en toch hebt u ze altijd bij de hand (in hoogte verstelbaar douchezitje). Hebt u een bad? Ook voor baden verkopen wij handige krukjes voor uw gemak en veiligheid. U hebt zelfs de mogelijkheid om bij ons een complete badlift te bestellen.

Miva Toilet  op MaatDouchetoilet

Ontdek al onze krukken en andere badkamerhulpmiddelen in onze webwinkel. Onze medewerkers assisteren u graag bij het plaatsen van uw bestelling. Uw persoonlijke verzorging wordt een gemak met onze badkamerhulpmiddelen In ons uitgebreide assortiment aan badkamerproducten vindt u verschillende bad- en douchematten. douchewc bril. Zowel zachte badmatten met een moderne look om uw badkamer mee op te fleuren, als wellness-douchematten om uw voeten mee te masseren en te reinigen.

7x Efficiënte Aanpassingen In Huis Voor Ouderen - Ontzorg

Verder bieden wij veiligheidsmatten om ongestoord van uw warme bad te kunnen genieten (hulpmiddelen voor ouderen). Om veilig in uw bad te komen, adviseren wij u ons badinstaphulpje te bestellen. Dit hulpmiddel past op alle gangbare badkuipen en u monteert het heel eenvoudig. U kunt het badinstaphulpje gelijk als handdoekhouder gebruiken zodat u uw handdoek altijd dicht bij de hand hebt. veilige douchestang.

Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen en acties? Houd dan regelmatig onze website in de gaten of meld u aan voor onze periodieke nieuwsbrief (aangepaste badkamer ouderen). zorgwastafel..

Aangepaste Badkamer Hulpmiddelen

Van bidets tot instapbaden Hulpmiddelenspecialist biedt een ruim aantal producten aan voor uw en Door het ruime aanbod heeft u genoeg keuze uit verschillende soorten producten en komt u niks meer tekort. Van tot met verschillende prijsklassen word het voor u nog gemakkelijker om een goede keus te maken in de catogorie badkamer en toilet.


Beste Handvat In Douche - Ergonomische HandgreepBadkamer Badkamer In En Rondom Het Bad

Navigation

Home

Latest Posts

Hoe Makkelijk Beginnen Met Een Keto Dieet?

Published Jan 16, 23
6 min read

Bekkenoefentherapie - Fysiotherapie

Published Dec 25, 22
6 min read