Koop Uw Mooiste Edelstenen Bij Spirituele Winkel

Gepubliceerd apr. 19, 22
6 min read

La Bombilla

Ze stimuleert de bloedsomloop en spijsvertering. Kambala is een vriendelijke steen die de balans en vitaliteit helpt herstellen. Spirituele werking, Kambala werkt aardend en geeft levenskracht. Ze versterkt de innerlijke vrede en vastberadenheid. Kambala maakt strijdlustig, daadkrachtig en helpt doelen en dromen te realiseren. Ze verhoogt het algemene bewustzijn en helpt om je dromen te herinneren.

Kambala maakt weerbaar, hulpvaardig, eerlijk en oprecht. Laat je raken door haar kracht en sereniteit - zweedse kruiden maria treben. Betekenis en werking Jaspis rood en Jaspis brecci:Jaspis rood /Jaspis brecci stimuleert het kruinchakra, aardt energie en herstelt onjuiste situaties. Dit kristal brengt problemen aan het licht voordat ze te groot worden en biedt inzicht in de moeilijkste situaties.

Mede Kopen Belgie

Rood Jaspis stimuleert de basischakra's en helpt bij wedergeboorte. Het reinigt en stabiliseert de aura en verstevigt je grenzen. Deze steen van genezing versterkt en ontgift het bloed en de lever en heft blokkades inde lever- of galkanalen op. Positie: op de basischakra of op een relevante plaats (Waterfles met helende edelstenen in 2022 - Pilates, Waterfles, Yoga). Betekenis en werking Labradoriet:Labradoriet is een steen die werkt op de klieren.

Lapis Lazuli stimuleert zelfbewustzijn. Lapis Lazuli verlicht pijn, vooral die van migraine. De steen zuivert het bloed, helpt tegen hartkloppingen en verlicht de bloeddruk. Betekenis en werking Maansteen:Maansteen is een steen die werkt op het hormoonsysteem van de vrouw. salie branden. Het verlicht menstruatiepijn, helpt bij onvruchtbaarheid en vermindert het aantal en de gevolgen van opvliegers.

Edelstenen

Tegen maagzuur. Van oudsher is bekend dat reizigers een Maansteen bij zich hadden voor bescherming. Betekenis en werking Malachiet:Malachiet is een steen die helpt tegen reuma en gewrichtsklachten. Wat weinig mensen weten is dat de Malachiet ook een positieve werking heeft bij hartkrampen en hartritmestoornissen. Ook stimuleert Malachiet het tevredenheidsgevoel. viking blod.Betekenis en werking Mookaïet:Mookaiet zorgt voor evenwicht in het leven en laat je open staan voor nieuwe ervaringen. De steen zorgt voor stabiliteit en helpt bij het maken van de juiste keuzes in het leven. Mookaiet is ook een genezende steen die wonden geneest en bloed zuivert. De steen werkt aardend en beschermend en zet aan tot actie van degene die de steen bij zich draagt.

Viking Blod

Heeft een positieve werking op angst, blokkades en trauma's. Obsidiaan heeft een stimulerende werking op de spijsvertering en doorbloeding. Versterkt het gezichtsvermogen en geeft helderheid aan geest. Betekenis en werking Obsidiaan helder:Heldere Obsidiaan beschermt tegen negatieve invloeden en geeft bewustwording ervan (ook confrontatie). Heldere Obsidiaan laat je genieten van de mooie kanten van het leven.

Viking BlodViking Blod

Deze steen versterkt het gezichtsvermogen en geeft helderheid aan geest. Betekenis en werking Obsidiaan regenboog:Obsidiaan regenboog is een beschermende steen (beschermt aura) Laat blokkades inzien, vermindert stress in lichaam en geest. De energie van Regenboog Obsidiaan is zachter dan die van de zwarte Obsidiaan - rudraksha werking. Kristal Chakra legging & Yoga. Betekenis en werking Obsidiaan Sneeuwvlok:Obsidiaan Sneeuwvlok werkt op het hoofd en voornamelijk op ogen.

Zo Gebruik Je Kristallen In Je Dagelijks Leven

Sterke meditatie steen, is niet geschikt voor kinderen. Geeft ontspanning en inzicht. Betekenis en werking Onyx:Onyx is een steen die werkt op de huid. Het bevordert de natuurlijke hydratatie, voorkomt schimmels en gaat zonnebrand tegen. Ook worden nagels en het haar gesterkt. Verder helpt Onyx bij oorontsteking en gaat oorsuizen en doofheid tegen.

De steen geeft kracht en biedt steun in moeilijke tijden, geeft zelfvertrouwen en bevordert zelfbeheersing. Betekenis en werking Opaal:Opaal is een steen die helpt om de drager ervan te helpen zichzelf te leren kennen. De steen versterkt de gevoelens en weerkaatst ze terug naar de bron. De steen leert de drager dat wat je uitzendt, ook is wat je terug krijgt.

Meditatie Spirituele Chakra Healing

Spirituele Cadeaus: Online Kopen & 14 TipsYogamatten - Winkel

Opaal is een steen die open stelt aan liefde en verlangen, en beperkingen opheft. De steen verlicht de ziekte van Parkinson en werkt verlichtend tegen infecties en koorts. Het zuivert het bloed en de nieren. Betekenis en werking Peridot:Peridot is een beschermende steen voor de aura. Het opent, reinigt en activeert de chakra's.

De steen helpt met het doorbreken van negatieve patronen en zorgt voor nieuwe impulsen. Peridot vergroot het zelfvertrouwen en de assertiviteit. Peridot verscherpt de geest en helpt jaloezie tegen te gaan. Betekenis en werking Pyriet:Pyriet stuurt de functie van lichaamssappen, zoals bloed en gal. Door deze sturing zorgt Pyriet voor meer harmonie tussen de organen.

Moksa Kopen

Zuurstof wordt beter in het bloed opgenomen. Pyriet versterkt het zelfbewustzijn en is stimulerend voor het vinden van geluk. Men voelt zich door de werking van Pyriet weer krachtig en vol energie. De steen geeft de volharding om te willen slagen. Betekenis en werking Rode koraal:Koraal beschermt tegen ongeluk en geeft wijsheid.

Koraal zorgt voor een goede bloedsomloop en helpt bij ijzertekort. De steen heeft een positieve invloed het onderste deel van het lichaam en dan met name op de benen. Het bevordert borstvoeding en helpt kinderen bij de groei van de tanden. Betekenis en werking Rhodochrosiet:Rhodochrosiet is vooral werkzaam op het verteringsstelsel.

Koop Uw Mooiste Edelstenen Bij Spirituele Winkel

Verder is het een uitstekende steen voor mensen met diabetes. Deze steen gaat angst, onrust en futloosheid tegen. Rhodochrosiet geeft levenslust en harmonie. De steen geeft troost in moeilijke tijden. Betekenis en werking Rhodoniet:Rhodoniet stabiliseert emoties, brengt liefde en evenwicht. De steen geeft ondersteunende energie en werkt kalmerend. Het aardt energie en brengt yin en yang in evenwicht.

De steen biedt bescherming tegen beledigingen en helpt om wraak te voorkomen. Rhodoniet stimuleert, reinigt en activeert het hart. Door de reinigende werking zorgt deze steen voor een betere stofwisseling en wordt het zenuwsysteem actiever. De steen verlicht insectenbeten en geneest wonden. Betekenis en werking Rookkwarts:Rookkwarts versterkt het spiersysteem en zorgt voor herstel van het kraakbeen.

Zweedse Kruiden

Rookkwarts geeft voor (rouwende) mensen meer levensvreugde, brengt licht in de duisternis en zorgt voor inspiratie. Betekenis en werking Rozenkwarts:Herkomst en het ontstaan, Rozenkwarts wordt al eeuwenlang gezien als de Edelsteen der Liefde (viking blod). Er wordt gezegd dat Amor ( ook wel bekend als Cupido ) en Eros ( de god van de liefde ) deze steen zelf naar de aarde zouden hebben gebracht opdat de roze kleur de liefde zou prikkelen en de begeerte zou wekken.

Ze heeft een positieve werking bij de ziekte van Alzheimer, Parkinson en dementie. Rozenkwarts is ook geschikt voor kinderen; ze helpt bedplassen tegen te gaan. Spirituele werking, Rozenkwarts heeft een milde, zachte en kalmerende werking. Ze helpt bij (liefdes)verdriet en trauma's. Rozenkwarts opent het hart en helpt om je open te stellen voor vriendschap en liefde.

Geurpiramide

Rozenkwarts leert je van jezelf te houden. Rozenkwarts is tenslotte de steen van onvoorwaardelijke liefde. Laat je raken door haar puurheid, kracht en sereniteit. Betekenis Rutielkwarts:Rutielkwarts verdrijft negatieve energie en helpt om veranderingen in gang te zetten. De steen geeft positiviteit en neemt bezorgdheid weg. Rutielkwarts versterkt de luchtwegen en voorkomt allergische reacties zoals hooikoorts.

Ook verstevigt het de rug en sterkt de zenuwen. Rutielkwarts wordt gezien als waarheids- en beschermende steen en schenkt levenskracht. Rutielkwarts is een nuttige steen bij waarzeggingen. Betekenis en werking Saffier:Saffier is een steen die het lichaam met de ziel verbindt. Kan chronische ziekten verlichten. Het vermindert aandoeningen als gevolg van stress en bevordert de concentratie.

Navigation

Home

Latest Posts

Het Lekkerste Fruit Op Het Werk Van Nederland

Published Sep 01, 23
6 min read

fruit Op Je Werk Bestel Je Bij Ons

Published Aug 17, 23
10 min read